Styret

Olav Hindahl Selvaag (født 1969), styreleder
Olav Hindahl Selvaag begynte sin karriere som konsernsjef i Tulsa West Corporation i USA og jobbet deretter innen eiendomsforvaltning i KLP Eiendom AS. I tiden etter 1998 har Selvaag hatt forskjellige lederstillinger i Selvaag Gruppen. Selvaag har siden 2008 hatt stillingen som konserndirektør i Selvaag Gruppen AS innenfor bolig- og prosjektutvikling. Selvaag har en Bachelor of Science fra Santa Clara University, USA, og en mastergrad fra Stanford University, USA. Selvaag er norsk statsborger.

Olav H. Selvaag er leder for selskapets godtgjørelsesutvalg.

Karsten Bomann Jonsen (født 1950), styremedlem
Jonsen begynte sin karriere som økonomikonsulent i Apothekernes Laboratorium AS og har senere jobbet som Finance Controller og direktør i Løvenskiold-Vækerø AS sin handelsdivisjon. Jonsen har hatt diverse lederstillinger i Selvaag Gruppen siden 1985. Jonsen er i dag konsernsjef i Selvaag Gruppen AS, en stilling han har hatt siden 2009. Jonsen har en Master of Science i business og økonomi fra BI. Jonsen er norsk statsborger.

Karsten B. Jonsen er medlem av selskapets revisjonsutvalg.

Gisele Marchand (født 1958), styremedlem
Marchand har hatt en rekke lederstillinger i ulike selskaper, blant annet som administrerende direktør i Statens pensjonskasse, Batesgruppen AS og Eksportfinans ASA, samt andre lederstillinger i DnB ASA. Hun er i dag administrerende direktør i Advokatfirmaet Haavind AS, og har flere styreverv. Marchand er utdannet siviløkonom ved Copenhagen Business School, og er norsk statsborger.

Gisele Marchand er leder for selskapets revisjonsutvalg.

Anne Sofie Bjørkholt (født 1965), styremedlem
Bjørkholt er utdannet jurist ved Universitetet i Oslo i 1990. Hun har bred erfaring med eiendomsjuss gjennom 20 år som forretningsadvokat, herunder som partner fra 2002. Bjørkholt har også erfaring fra Skatteetaten. Fra 2009 har Bjørkholt vært partner i advokatfirmaet BAHR. Bjørkholt arbeider særlig med transaksjoner og strukturering av eiendomsutvikling for bolig- og næringseiendom. Hun er hyppig benyttet som foredragsholder innenfor områdene eiendom, eiendomsutvikling og skatt/avgift. Bjørkholt er norsk statsborger.

Peter Groth (født 1947), styremedlem
Groth er utdannet ved NTH (NTNU) og har bred erfaring fra bygg- og eiendomsbransjen gjennom mer enn 40 år. Han har vært ansatt i Selmer, Norwegian Contractors, Nydalens Compagnie og Aspelin Ramm Gruppen, i de to siste som daglig leder. Han har for tiden styreverv i blant annet AF Gruppen ASA, Mustad Eiendom, Høegh Eiendom, Aase Byggadministrasjon, og sitter i styret i bransjeorganisasjonen Norsk Eiendom. Groth er medlem av Rådet for Byarkitektur. Groth er norsk statsborger. 

Christopher Brunvoll (født 1977), styremedlem (valgt av ansatte)
Brunvoll er økonomisjef i Selvaag Bolig.

Sissel Kristensen (født 1972), styremedlem (valgt av ansatte)
Kristensen er regnskapssjef i Selvaag Bolig.

KONTAKT OSS:


Telefon: 02224

BESØKSADRESSE:


Silurveien 2
0311 Oslo

POSTADRESSE:


Postboks 13 Øvre Ullern
0311 Oslo
MOTTA INFORMASJON FRA SELVAAG BOLIG
IR-kontakter

ADM. DIREKTØR

BAARD SCHUMANN

TELEFON: +47 940 80 000

E-POST: bs@selvaagbolig.no

FINANSDIREKTØR

SVERRE MOLVIK

TELEFON: +47 401 00 585

E-POST: smo@selvaagbolig.no

Pressekontakt

KOMMUNIKASJONSDIREKTØR

KRISTOFFER GREGERSEN

TELEFON: +47 957 75 593

E-POST: kgr@selvaagbolig.no