Felles ambisjoner, felles verdier

Selvaag Bolig skal være Norges ledende boligbygger, basert på en unik evne til å utvikle kompetanse. Vi skal være et særlig kreativt kraftsenter for nyskaping.

For å kunne leve opp til dette, har vi to verdier som vi ønsker skal prege alt vi gjør. Vi sammenfatter disse verdiene i to ord: Omtanke og skaperkraft. Med nettopp omtanke og skaperkraft utvikler Selvaag Bolig eiendommer til glede for generasjoner.

Alle som jobber i Selvaag Bolig har en felles ambisjon om at det skal være godt å jobbe i Selvaag, og trygt å handle med Selvaag. Vi skal bygge boliger for folk flest, vi skal skape gode bomiljøer og bidra til bedre byer. Selvaag har en stolt historie som innovativ boligbygger.

Helt siden 1948 har Selvaag brutt grenser og satt standarder for boligbygging i Norge. Vi var blant annet de første som bygget et bomiljø med kjøpesenter, vi skapte terrassehus, og vi fant opp isolasjon  i standardstørrelser. Blant våre nyeste konsepter er billige boliger bygget med moduler, og Plussboliger med service som på hotell. Gode idéer som blir til gode boliger. For like viktig som idéene, er evnen til å realisere dem.

 

 

KONTAKT OSS:


Telefon: 02224

BESØKSADRESSE:


Silurveien 2
0311 Oslo

POSTADRESSE:


Postboks 13 Øvre Ullern
0311 Oslo
MOTTA INFORMASJON FRA SELVAAG BOLIG
IR-kontakter

ADM. DIREKTØR

BAARD SCHUMANN

TELEFON: +47 940 80 000

E-POST: bs@selvaagbolig.no

FINANSDIREKTØR

SVERRE MOLVIK

TELEFON: +47 401 00 585

E-POST: smo@selvaagbolig.no

Pressekontakt

KOMMUNIKASJONSDIREKTØR

KRISTOFFER GREGERSEN

TELEFON: +47 957 75 593

E-POST: kgr@selvaagbolig.no